Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» στη Θεσσαλονίκη η βράβευση για τον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Τέσσερις (4) μαθητές/τριες του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν με το 1ο και 2ο βραβείο!

Συγκεκριμένα, οι Άννα-Μαρία Κοντονικολάου, Ιωάννης Γαλαμάτης και Νικολέτα-Ραφαέλα Κοντονικολάου βραβεύτηκαν με το 1ο βραβείο και ο Δημήτρης Πετρίδης με το 2ο βραβείο σε έναν διαγωνισμό θετικού προσανατολισμού, επίσημου χαρακτήρα και ευρείας κλίμακας. Την ευθύνη διεξαγωγής τού διαγωνισμού είχε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Τα θέματα των διαγωνισμών αυτών είναι κατά κανόνα αυξημένης δυσκολίας και περιλαμβάνουν απαραιτήτως και επεξεργασία πειραματικών μετρήσεων, όπως επιβάλλουν οι διεθνείς πρακτικές και οι Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των μαθητών/τριών σε πανελλήνιους διαγωνισμούς στοχεύει στην εξοικείωσή τους με ένα περιβάλλον άμιλλας ευρύτερο του Σχολείου μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριές μας για την μεγάλη τους επιτυχία και σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους!