Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου & Λυκείου ΠΣΠΘ & αγαπητοί γονείς ή/και κηδεμόνες,
Εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου & Λυκείου ΠΣΠΘ, σας καλωσορίζουμε στο σχολείο μας και σας ευχόμαστε μια παραγωγική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Τόσο εγώ ως Διευθύντρια, όσο και οι συνάδελφοί/ισσες μου στο Γυμνάσιο-Λύκειο ΠΣΠΘ, δεσμευόμαστε, όπως κάθε χρόνο, να εργαστούμε σκληρά, υπεύθυνα και φιλότιμα για την πρόοδο των μαθητών/τριών μας και να είμαστε δίπλα τους στην προσπάθειά τους για πνευματική καλλιέργεια, προσωπική ολοκλήρωση και πραγματοποίηση των στόχων τους.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι εκπαιδευτικοί και παιδαγωγικοί στόχοι, χρειάζεται βέβαια συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας. Το Σχολείο μας είναι ο κοινός χώρος στον οποίο όλοι μας – εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς ή/και κηδεμόνες – αφιερώνουμε σημαντικό χρόνο από τη ζωή μας, γι΄ αυτό αξίζει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια εξασφαλίζοντας εύρυθμη, ομαλή και ασφαλή λειτουργία του, ώστε η εργασία και η συνεργασία μας να είναι και αποδοτική και ευχάριστη ως βασική προϋπόθεση της οικοδόμησης ισχυρών θεμελίων για τη μόρφωση των μαθητών/τριών μας.

Είναι πεποίθησή μας ότι το ΠΣΠΘ είναι ένα σχολείο από το οποίο όλοι/ες οι μαθητές/τριές μας μπορούν να αντλήσουν, πέρα από γνώσεις, πνευματικές και ηθικές αξίες ικανές να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους. Γι’ αυτό εκτός από τη διδασκαλία με στόχο τη βελτίωση της επίδοσης των μαθητών/τριών μας δίνουμε βαρύτητα παράλληλα και στη συμμετοχή και ενεργοποίησή τους μέσω δράσεων και προγραμμάτων, που αναδεικνύουν τα ταλέντα τους, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και θέτουν τα θεμέλια ώστε να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ας ευχηθούμε ότι η συλλογική προσπάθεια θα συμβάλει στην επίτευξη των παραπάνω προσδοκώμενων μαθησιακών και παιδαγωγικών αποτελεσμάτων.

Καλή και γόνιμη σχολική χρονιά!

                                           Η Διευθύντρια ΠΣΠΘ                       Ο Σύλλογος διδασκόντων Γυμνασίου – Λυκείου

Δρ. Ελένη Ρώσσιου                                                   ΠΣΠΘ