Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι κατά τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ, η μαθήτρια Ευγενία Τριανταφύλλου της γ΄ Γυμνασίου (τμήμα γ1) του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΠΣΠΘ) με  τις πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής της ομάδας “Πειραματικό” του Συλλόγου Αποφοίτων του ΠΣΠΘ, τερμάτισε στην τέταρτη (4η) θέση της χώρας μας. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν περισσότερες από 350 ομάδες σε όλη την επικράτεια και η κατάκτηση της 4ης θέσης ήρθε μετά από ένα μαραθώνιο εικοσιπέντε (25)  αγωνιστικών. Η διάκριση αυτή, πρώτη φορά μετά από ακριβώς 40 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος Κ18 του Συλλόγου, αποτέλεσε το επιστέγασμα μίας μαγικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε στις 19 Μαΐου 2023.

Από την πρώτη στιγμή, τον Αύγουστο του 2022, μέχρι σήμερα, μετά από εννέα (9) μήνες, οι απίστευτες και σχεδόν ανυπέρβλητες δυσκολίες που αντιμετώπισε το συγκεκριμένο τμήμα δεν στάθηκαν εντέλει εμπόδιο για αυτή στην τελευταία υπέροχη παράσταση των κοριτσιών και έκανε όλα τα μέλη του Συλλόγου πιο δυνατά και αισιόδοξα για παρόμοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Η πορεία αυτή των κοριτσιών της ομάδας αποτελεί οδηγό για τα επόμενα χρόνια.

Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά και στους γονείς τους για την υπομονή, την πίστη και την παρουσία τους πάντα δίπλα στους/στις αθλητές/τριες και στον Σύλλογο. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή μας κ. Θανάση Δράμπα, τον Έφορο κ. Μάνο Ντογραματζή, τον κ. Βαγγέλη Δημόπουλο, απόφοιτο του Π.Σ.Π.Θ.,  και φυσικά τον Σύλλογο Αποφοίτων του ΠΣΠΘ για όλη την προσπάθεια. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου – Λυκείου ΠΣΠΘ συγχαίρουμε τη μαθήτριά μας, την οικογένειά της και όλους/ες όσους/ες του συμπαρίστανται και την υποστηρίζουν στην προσπάθειά της και ευχόμαστε από καρδιάς επίτευξη των επόμενων στόχων της!