Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Με πανηγυρισμούς, επευφημίες και παιδικές φωνές έκλεισε ο μεγάλος εκπαιδευτικός διαγωνισμός ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ, που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 18/12/2023, στην αίθουσα Νερού στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το, μεσημέρι, πλήθος μαθητών, δασκάλων και εκπροσώπων των σχολικών τμημάτων που συμμετείχαν στο Μεγάλο Διαγωνισμό, κατέθεσαν τα κουπόνια συμμετοχής τους.

Το τμήμα Α2 Λυκείου του ΠΣΠΘ συμμετείχε στο διαγωνισμό ανακύκλωσης με μεγάλη επιτυχία. Επειτα απο καταμέτρηση των κουπονιών τους, κέρδισε το μεγάλο έπαθλο: 1η θέση: Ταξίδι 5 ημερών με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε όποια πόλη της Ευρώπης επιλέξουν για όλους τους μαθητές του τμήματος. Η συνεργασία, η συλλογικότητα ο εφηβικός παλμός και η θετική ενέργεια είχαν σαν αποτέλεσμα οι 26 έφηβοι με τους εκπαιδευτικούς συνοδούς να ετοιμάζουν βαλίτσες για την eurodisney!

Ευχαριστούμε θερμά την ΤΕΧΑΝ για το κίνητρο οικολογικής συμπεριφοράς και το περιβαλλοντικό μήνυμα που μας ένωσε ως ομάδα και προωθούμε ένα καλύτερο μέλλον

Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους μαθητές- τριες για την συμμετοχή τους αλλά και τους οργανωτές ΤΕΧΑΝ και Δήμο Θεσσαλονίκης για τον παλμό που διαπέρασαν στο σπίτι μας, μέσα και έξω από το σχολείο, στην πόλη μας!