Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Το project EsThesi, η συμμετοχή του σχολείου μας στο διαγωνισμό του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement (ΣΕΝ/JA) 2019, έδωσε στους μαθητές που πήραν μέρος, τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης Δεξιοτήτων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας (Entrepreneurial Skills Pass – ESP).

Η πιστοποίηση ESP είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν που βεβαιώνει ότι μαθητές (ηλικίας 15-19 ετών), που έζησαν μια πραγματική εμπειρία νεοφυούς επιχειρηματικότητας, όπως συμβαίνει στον διαγωνισμό του ΣΕΝ/JA, έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες αλλά και την ικανότητα να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να απασχοληθούν με επιτυχία σε αυτή.

Στην εξεταστική που οργανώθηκε στο Εργαστήριο Πληροφορικής του Λυκείου, σε συνεργασία με τον συντονιστή της ομάδας EsThesi, Κοσμίδη Εμμανουήλ, καθηγητή Πληροφορικής του Γυμνασίου-Λυκείου, πιστοποιήθηκε ο Παναγιώτης Καραγέλης, CEO της Εικονικής Εταιρίας που δημιούργησαν μαθητές της Α’ Λυκείου για να βοηθήσουν τους Δήμους να διαχειριστούν αποτελεσματικά την ελεγχόμενη στάθμευση με αισθητήρες οχημάτων, ενώ κάνουν οικονομία στον Ηλεκτροφωτισμό και αναπτύσσουν δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ομάδα EsThesi θα αποτελέσει τη βάση της συμμετοχής του σχολείου και στον φετινό διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας, που συνδυάζεται, αυτή τη χρονιά, με την φιλοξενία του τελικού του στην Αθήνα! Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τις επιχειρηματικές ιδέες που διαμορφώνονται στις συναντήσεις μας και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις!

Ένα καινούριο ταξίδι επιχειρηματικότητας θα ξεκινήσει σύντομα, stay tuned!! Πολλά Συγχαρητήρια Παναγιώτη!!