Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Το σχολείο μας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο πρόγραμμα ERASMUS+ «Be proud, be a scout» που υλοποιείται με τη συνεργασία πέντε ευρωπαϊκών χωρών (Γερμανία, Φινλανδία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ελλάδα). Στο πλαίσιο του προγράμματος οι μαθητές/τριες μας συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριότητες αποκομίζοντας σημαντικά εκπαιδευτικά οφέλη, πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Σε μια δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, τέτοιες δράσεις μας κάνουν όλους να συνεχίζουμε την προσπάθεια, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε, να είμαστε δημιουργικοί, να συνεργαζόμαστε, να προσφέρουμε, να μοιραζόμαστε βρίσκοντας τρόπους για να δώσουμε νόημα, σκοπό και χαρά στις γιορτές.

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά αλλά εμείς, οι εκπαιδευτικοί της παιδαγωγικής ομάδας του έργου και οι μαθητές/τριες του ΠΣΠΘ και των συνεργαζόμενων σχολείων, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να διασώσουμε τη μαγεία και τα συναισθήματα των γιορτών. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να μπαίνουμε στο κλίμα με μια δραστηριότητά μας πριν τα Χριστούγεννα. Μοιραζόμαστε με όλους εσάς την επιθυμία για επαφή και επικοινωνία, την ευχή για ασφάλεια και συνεργασία, την ελπίδα για ειρήνη και δημιουργία. Μοιραζόμαστε με όλους εσάς την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον στις χώρες μας ξεπερνώντας τα σύνορα και τα εμπόδια μαζί. Κανείς δεν είναι μακριά όσο είναι στη σκέψη μας και την καρδιά μας. Μοιραζόμαστε με όλους σας αυτή τη δράση που αποτέλεσε μια υπέροχη εμπειρία για όλους μας και είχε ένα εξίσου σπουδαίο αποτέλεσμα.

Καλωσορίστε το πνεύμα των Χριστουγέννων!