Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και για δεύτερη εβδομάδα το κουδούνι «χτύπησε» εξ αποστάσεως στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τα μαθήματα άρχισαν στις 9:00 π.μ. Δεύτερη εβδομάδα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τους/τις μαθητές/τριες μας της Γ΄ Λυκείου, που εξακολουθούν να προσέρχονται με χαρά και ενθουσιασμό στις εικονικές αίθουσες διδασκαλίας των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών του σχολείου μας εμφάνισε και σήμερα αυξητική τάση αγγίζοντας το 98% του συνόλου των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου.

Επίσης, σήμερα η ομάδα υποστήριξης σύγχρονης εκπαίδευσης του σχολείου μας (Ρώσσιου, Μαυρίδου) “συναντήθηκε” στην κεντρική εικονική αίθουσα του ΠΣΠΘ με τους/τις μαθητές/τριες της Β΄ Λυκείου στις 12:30 μ.μ. και τους/τις ενημέρωσε σχετικά με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, τη λειτουργία της σχετικής πλατφόρμας και την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων.

Από αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου ξεκινούν και τα εξ αποστάσεως μαθήματα της Β΄ Λυκείου. Οι μαθητές/τριες έχουν ενημερωθεί για το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων για αύριο, καθώς και για τα links με τα οποία θα συνδεθούν με τις εικονικές αίθουσες των διδασκόντων εκπαιδευτικών.

Παράλληλα αύριο η ομάδα υποστήριξης σύγχρονης εκπαίδευσης του ΠΣΠΘ και ορισμένοι από τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς θα “συναντηθούν” στην κεντρική εικονική αίθουσα του ΠΣΠΘ και με τους/τις μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου στις 12:00 μ.μ.  για τη σχετική ενημέρωση και την προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν και αυτοί εντός της εβδομάδας στο ωρολόγιο πρόγραμμα και να ξεκινήσουν τα δικά τους μαθήματα από την Τετάρτη 26 Μαρτίου. Οι μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου έχουν λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για την αυριανή εναρκτήρια συνάντηση.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλοι/ες οι μαθητές/τριες Λυκείου του σχολείου μας θα βρίσκονται στους ρυθμούς της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Και ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το Γυμνάσιο ΠΣΠΘ.

Καλή αρχή σε όσους μπαίνουν σταδιακά στο στίβο της τηλεκπαίδευσης!