Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου ξεκίνησαν τα εξ αποστάσεως μαθήματα και της Β΄ Λυκείου. Παράλληλα με τους μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου που συνεχίζουν δυναμικά για δεύτερη εβδομάδα οι μαθητές/τριες της Β΄Λυκείου ακολούθησαν το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων τους προσερχόμενοι στις εικονικές αίθουσες των διδασκόντων εκπαιδευτικών.

Παράλληλα η ομάδα υποστήριξης σύγχρονης εκπαίδευσης του ΠΣΠΘ και ορισμένοι από τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς  “συναντήθηκαν” στην κεντρική εικονική αίθουσα του ΠΣΠΘ με τους/τις μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου στις 12:00 μ.μ.  για τη σχετική ενημέρωση και την προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν και αυτοί εντός της εβδομάδας στο ωρολόγιο πρόγραμμα και να ξεκινήσουν τα δικά τους μαθήματα από την Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Οι μαθητές/τριες της Α΄Λυκείου εξοικειώθηκαν σήμερα με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και τη λειτουργία της σχετικής πλατφόρμας και είναι πανέτοιμοι/ες να γεμίσουν τις αίθουσες του εικονικού μας σχολείου. Επομένως από την Πέμπτη όλοι/ες οι μαθητές/τριες Λυκείου του σχολείου μας θα βρίσκονται στους ρυθμούς της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Το κουδούνι θα «χτυπήσει» και για τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου ΠΣΠΘ στην αρχή της επόμενης εβδομάδας. Προετοιμαζόμαστε να τους/τις υποδεχθούμε με μεγάλη χαρά!

Όλη η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του ΠΣΠΘ συνεργάζεται αρμονικά παρά τις δύσκολες συνθήκες και πασχίζει να διατηρήσει την αισιοδοξία της. Δουλεύουμε όλοι/ες, μαζί Διεύθυνση, εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες με το βλέμμα στο μέλλον, όταν θα ξανασυναντηθούμε από κοντά και θα «κουβαλάμε» μαζί μας τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις της τηλεκπαίδευσης για να πιάσουμε και πάλι το νήμα από εκεί που το αφήσαμε χωρίς κενά.

Είμαστε όλοι/ες παρόντες/ούσες και προχωράμε!