Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Εθνική διάκριση για τον μαθητή της Στ’ τάξης, Γιώργο Μελετόπουλο στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Ζωγράφισε ένα νετρίνο” (διοργάνωση για την Ελλάδα: Ινστιτούτο Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος).

Οι μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης του δημοτικού ως εκκολαπτόμενοι ερευνητές και ερευνήτριες υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Κας Στυλιανής Σιούλη και του εκπαιδευτικού των εικαστικών, Κου Λεωνίδα Γεροντίδη φαντάστηκαν και απεικόνισαν ένα νετρίνο ηλεκτρονίου.

Ο μαθητής Γιώργος Μελετόπουλος κατέκτησε επάξια την 2η θέση στον διαγωνισμό “Ζωγράφισε ένα νετρίνο” στην κατηγορία των “Νετρίνων Ηλεκτρονίου”, σε εθνικό επίπεδο! Το έργο του μαζί με ακόμα  δύο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον αντίστοιχο Διεθνή διαγωνισμό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες!

Επίσης ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους του διαγωνισμού ότι ξεχώρισαν για τις ζωγραφιές τους και άλλοι μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης: ο Γιάννης Μανιτσάς, η Δανάη Διαμαντοπούλου, η Ισαβέλλα Αντωνάκη, ο Νίκος Λάλος και η Φωτεινή Τρυφερίδου.

Τα έργα των παραπάνω παιδιών θα αποτελέσουν μέρος της έκθεσης που θα αφορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Όπως επίσης πληροφορηθήκαμε, τα έργα θα παραμείνουν στο Ινστιτούτο για να παρουσιάζονται μόνιμα στους χώρους του.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και πάντα επιτυχίες!

Ακολουθούν τα έργα των μαθητών/τριών.

Γιώργος Μελετόπουλος

 

Γιάννης Μανιτσάς

 

Δανάη Διαμαντοπούλου

 

Ισαβέλα Αντωνάκη

 

Νίκος Λάλος

 

Φωτεινή Τρυφερίδου