Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το σχολείο μας, εκπροσωπήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020  στον  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ JUVENES TRANSLATORES με επιτυχία από τους μαθητές/τριες της Γ΄Λυκείου Γκρόσσο Δημήτρη (Γ1), Δαλαρά Ελένη (Γ1), Μαστρογιάννη Ηλία (Γ1), Κοντού Αλεξάνδρα (Γ1) και Πατσαλίδου Φοίβη (Γ2).

Η παιδαγωγική ομάδα (Αδαμίδου Αικ., Κοσμίδης Εμ., Κούντη Μ. και Πετροτσάτου Λ.) από τον Οκτώβριο ως σήμερα ήταν κοντά στους/στις μαθητές/τριες, τους/τις οργάνωσαν, τους/τις καθοδήγησαν, τους/τις  υποστήριξαν  και τους/τις προετοίμασαν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ JUVENES TRANSLATORES μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας λόγω πανδημίας, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, έδωσε σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες τη δυνατότητα να βιώσουν μια καταπληκτική εμπειρία “ενωμένοι μέσα από τη διαφορετικότητα”, σύμφωνα με το γνωστό σύνθημα της ΕΕ. Και φυσικά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να καταλαβαίνουν και άλλες γλώσσες εκτός από τη δική τους.

Η οργάνωση του διαγωνισμού ήταν άψογη και η προσφορά δώρων στα σχολεία που έλαβαν μέρος ήταν ιδιαίτερα ευγενής χειρονομία. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2021. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους/στις μαθητές/τριες του σχολείου μας.