Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Η προγραμματιζόμενη πενθήμερη  εκδρομή στο εξωτερικό (Ιταλία) των μαθητών/τριών της Γ΄ Λυκείου ΠΣΠΘ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των νέων συνθηκών και μέτρων κατά της πανδημίας.

Ως εκ τούτου το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για πενθήμερη ή εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου με προορισμό την Κρήτη. Ζητείται για τις υπηρεσίες που προβλέπονται στην προκήρυξη η τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού και η επιβάρυνση ανά μαθητή/τρια, ώστε οι προσφορές να είναι οικονομικά και ποιοτικά συγκρίσιμες.

Η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου θα κάνει ρητή αναφορά στην κατηγορία και το τόπο του καταλύματος και προτεινόμενο πρόγραμμα εκδρομής.
Οι προσφορές κατατίθενται κλειστές στο σχολείο. Με κάθε προσφορά κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι 22/12/2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00μμ.Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου, μπορείτε να δείτε την σχετική προκήρυξη εδώ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.