Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας

Η συμμετοχή στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης είναι πλέον παράδοση για το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΠΣΠΘ). Όσοι έχουν βιώσει τη μαγεία του τα προηγούμενα χρόνια ήταν απόψε στη γραμμή εκκίνησης μαζί με πολλούς νέους συμμετέχοντες από το σχολείο μας.

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς από 60 χώρες, μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές και δρομείς υψηλού επιπέδου, έτρεξαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον Ημιμαραθώνιο δρόμο με αφετηρία την αρχή της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Volunteens έφηβοι εθελοντές που φοιτούν στο ΠΣΠΘ, απόφοιτοι Volunteens senior,  μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς για 7η συνεχή χρονιά έδωσαν ραντεβού το απόγευμα του Σαββάτου στην αφετηρία συμμετέχοντας με χαρά και ενθουσιασμό στο μεγάλο αυτό γεγονός της πόλης, με αθλητική, κοινωνική, πολιτιστική, περιβαλλοντική, τουριστική και ιστορική σημασία. Αποκόμισαν μια εμπειρία ζωής κι έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα χαράς, άθλησης και ευγενούς άμιλλας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!