Λύκειο/Γυμνάσιο: 2310277809 - Δημοτικό: 2310225697 - Νηπιαγωγείο: 2310267433
Επιλογή Σελίδας
Η Συνέντευξη της υπεύθυνης marketing της Pspth.Drive.Temper, εικονικής εταιρείας μαθητών της Β Λυκείου του σχολείου μας, δημοσιεύτηκε στην σελίδα της JA Greece!

Η ομάδα συμμετείχε στην Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας, Εικονική Επιχείρηση 2020, λαμβάνοντας την 6η θέση για την παρουσία της, ανάμεσα σε 45 επιχειρήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη!

Οι μαθητές παρουσίασαν ένα app Εκτίμησης Οδηγητικής Συμπεριφοράς που βοηθά τους οδηγούς να επιλέξουν ήπιο στυλ οδήγησης, μειώνοντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Το σύστημα απευθύνεται σε εταιρείες με στόλους οχημάτων, όπως μεταφορικές, σχολικά λεωφορεία.

Η Drive Temper σχεδιάζει να λανσάρει την εφαρμογή και σε ιδιώτες, δημιουργώντας το Drive Temper Club, πρώτα με τους ανθρώπους του Πειραματικού, γονείς, απόφοιτους και φίλους, με τα μέλη του να λαμβάνουν επιβραβεύσεις και να κερδίζουν εκπτώσεις και προσφορές σε καταστήματα, από την ήπια οδηγητική τους συμπεριφορά.

Το σχολείο μας συμμετείχε και την προηγούμενη χρονιά στον διαγωνισμό, με την εικονική εταιρεία EsΤhesi, που επίσης βρέθηκε στην δεκάδα της Εμπορικής Έκθεσης.

Το σχολείο αποκτά τεχνογνωσία και δημιουργεί πολύτιμες εμπειρίες για την Επιχειρηματικότητα. ενότητα που θα ενταχθεί επίσημα από νέα χρονιά στον κύκλο σπουδών.

Η Drive Temper έχει καταθέσει business plan, όπως προβλέπει ο διαγωνισμός, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να βρεθεί και στην δεκάδα του Πανελλήνιου Τελικού για την ανάδειξη της Ελληνικής Εικονικής Επιχείρησης 2020!

Μέλη της επιχείρησης

Διοίκηση και λειτουργίες: Χριστίνα Τορτοπίδου (διευθύνων σύμβουλος), Λουκία Κοτσίφου (γενική διευθύντρια), Ηλέκτρα Αηδονά (υπεύθυνη οικονομικών)

Μάρκετινγκ: Ελένη Δαλαρά (υπεύθυνη Μάρκετινγκ), Δήμητρα Τζίνα (υπεύθυνη Δημιουργικού), Δημήτρης Κοκκινάκος (υπεύθυνος Πωλήσεων).

Τεχνολογία και Υποστήριξη: Σωτήρης Διαμαντούδης (υπεύθυνος Παραγωγής), Παναγιώτης Καραγέλης (υπεύθυνος Τεχνολογίας), Θρασύβουλος-Ειρηναίος Μάρακας (Υπεύθυνος Ανθ.Δυναμικού)

Παιδαγωγική Ομάδα: Κοσμίδης Μανώλης, Σαπφώ Φωτιάδου, Ελένη Πετρίδου

Μέντορας: Υφαντίδης Δημήτριος, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας

Μάθετε περισσότερα για την Drive Temper:

https://piramatiko.web.auth.gr/drive-temper

Ακολουθήστε την κοινότητα ασφαλών οδηγών:

https://facebook.com/pspth.drive.temper